Tafels

Tafel op maat

Bij Oak & Steel maken we je tafel op maat. Jij kiest het type tafel, bepaalt de afmetingen, kiest een onderstel en bespreekt met ons de afwerking. Wij doen de rest. En leveren jouw unieke maatwerk tafel netjes af.

Waarbij we waarde hechten, en vasthouden, aan een paar pijlers. Zoals bijvoorbeeld de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Maar ook aan de kwaliteit van het laswerk en de afwerking van het hout. Bovendien gebruiken we altijd massief hout. Geen opgedikte balken of bladen. Zo houden we de standaard hoog en staan we achter onze producten!

Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos. Strakke eiken eetkamertafels, industriële tafels, boomstamtafels, en ga zo maar door. Kijk rond op de website en schroom nooit contact op te nemen voor meer informatie.

Maatwerk tafel
Eiken tafel, 2 delen
Eiken tafel
Eiken tafel, afgewerkt met olie

Verschillende tafels op maat

De hoofdmoot bij Oak & Steel zijn eiken tafels op maat. Zoals de naam al doet verklappen! Naast eikenhouten tafels hebben we ook een aanbod boomstamtafels, noten tafels en industriële tafels. Stuk voor stuk massief, robuust en kwaliteit.

Zowel het hout als het staal is goed beschermd tegen vuil en vocht. Het hout is met een vochtige doek goed schoon te houden. Zolang je vlekken niet laat intrekken en op let met hete pannen, is er niks aan de hand.

Bij Oak & Steel stel je jouw eigen unieke tafel op maat samen.

Eiken ronde tafel
Massief eiken rond, 120x4cm.
Massief eiken vergadertafel
Eiken vergadertafel 6 cm

We zijn constant bezig met de uitbreiding van onze collectie. Waar we ooit begonnen zijn met eiken boomstamtafels en eiken rechthoekige eettafels hebben we daar nu eiken ronde en ovale tafels aan toegevoegd.

We speuren veel naar mooie houtsoorten naast eikenhout. Wanneer we iets tegenkomen wat we mooi vinden en een collectie van kunnen maken nemen we het op in het assortiment.
Zo hebben we inmiddels ook industriële tafels op maat, noten tafels op maat en Suar boomstamtafels.

Houd de website in de gaten!

eiken eettafel
Massief eiken tafel, 6 cm