Tafels

Tafel op maat

Bij Oak & Steel maken we je tafel op maat. Jij kiest het type tafel, bepaalt de afmetingen, kiest een onderstel en bespreekt met ons de afwerking. Wij doen de rest. En leveren jouw unieke maatwerk tafel netjes af.

Waarbij we waarde hechten, en vasthouden, aan een paar pijlers. Zoals bijvoorbeeld de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Maar ook aan de kwaliteit van het laswerk en de afwerking van het hout. Bovendien gebruiken we altijd massief hout. Geen opgedikte balken of bladen. Zo houden we de standaard hoog en staan we achter onze producten!

Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos. Strakke eiken eetkamertafels, industriële tafels, boomstamtafels, en ga zo maar door. Kijk rond op de website en schroom nooit contact op te nemen voor meer informatie.

Eikenhouten tafel van 6 cm dik, met omgekeerd trapezium onderstel
Eiken tafel van 6 cm
Tafel op maat. 2 delen massief eiken
Tafel op maat, 2 losse eiken delen

Verschillende tafels op maat

De hoofdmoot bij Oak & Steel zijn eiken tafels op maat. Zoals de naam al doet verklappen! Naast eikenhouten tafels hebben we ook een aanbod boomstamtafels, noten tafels en industriële tafels. Stuk voor stuk massief, robuust en kwaliteit.

Zowel het hout als het staal is goed beschermd tegen vuil en vocht. Het hout is met een vochtige doek goed schoon te houden. Zolang je vlekken niet laat intrekken en op let met hete pannen, is er niks aan de hand.

Bij Oak & Steel stel je jouw eigen unieke tafel op maat samen.

Industriële tuintafel op barhoogte van Oud eikenhout
Tuintafel van Oud eiken op barhoogte
Buitentafel picknicktafel van 5 meter
Picknicktafel XL 5 meter
Ronde eiken tafel van 4 cm dik. Op een wit onderstel
Ronde eikenhouten tafel

We zijn constant bezig met de uitbreiding van onze collectie. Waar we ooit begonnen zijn met eiken boomstamtafels en eiken rechthoekige eettafels hebben we daar nu eiken ronde en ovale tafels aan toegevoegd.

We speuren veel naar mooie houtsoorten naast eikenhout. Wanneer we iets tegenkomen wat we mooi vinden en een collectie van kunnen maken nemen we het op in het assortiment.
Zo hebben we inmiddels ook industriële tafels op maat, noten tafels op maat en Suar boomstamtafels.

Houd de website in de gaten!

Overzicht ShowroomOak&Steel
Oak&Steel showroom