Tafels

Je eigen robuuste tafel

Een robuuste tafel, waar we ruig hout met een stevig stalen onderstel combineren is en blijft een trend. En past perfect bij een industrieel interieur. Goed veel leven in het hout, rustieke elementen en karakter. Geen enkele plank, stam of blok hout is hetzelfde. Combineer dit met een onderstel naar keuze, en je hebt je eigen unieke robuuste tafel.

Soorten robuuste tafels

Wat is robuust? Volgens de Dikke van Dale ‘sterk, stevig gebouwd‘. Dat is nou precies hoe wij onze tafels zouden omschrijven. Krachtige tafels met karakter en op maat voor je gemaakt. Eigenlijk is er aan al onze tafels wel iets robuust te vinden. Maar zoek je echt een tafel met veel karakter, kijk dan vooral bij onze boomstamtafels en industriële tafels.

Eettafel Oud Eiken
Oud Eiken tafelblad
Oud eiken bielzen tafel.

Onderstellen robuuste tafels

In het kader van sterk en stevig gebouwd bestaat ons assortiment onderstellen voornamelijk uit staal. Bij een robuuste tafel is de onbehandelde look populair. Het staal is beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar ziet eruit als onbehandeld. Ook de lasnaden zijn nog zichtbaar, wat het onderstel natuurlijk zeer industrieel maakt. Poedercoaten kan natuurlijk ook! In zwart of wit.

We hebben een hele reeks onderstellen en combinaties in onze showroom. Kom langs om de bladen en opties te bekijken en je wensen met ons door te nemen.

Oud eiken wagondelen eetkamertafel
Oud eiken wagondelen eetkamertafel

Liever een iets strakkere tafel?

Kijk eens bij onze eikenhouten tafels. Strakke rechthoekige bladen met bijpassende onderstellen, in alle soorten en maten.

Eikenhouten tafels