Tafels

Vergadertafels

Vergadertafels maken we in alle soorten en maten. Wat betreft de eiken tafels is het mogelijk tot lengtes van 450 cm te gaan. Maar bijvoorbeeld Suar boomstambladen kunnen nog een meter langer. In beide gevallen zet je als bedrijf een echte ‘eye catcher‘ weg. Voor vergaderruimtes zijn ovale tafels momenteel erg populair. Ook voor andere kantoorinrichting, zoals bureau’s bijvoorbeeld, is Oak & Steel een goede partner in maatwerk.

Nadat we alle details van een vergadertafel besproken hebben, gaan we aan de slag. En houden we je als klant op de hoogte van de ontwikkelingen. We hanteren strakke levertijden en nemen de details van de bezorging op locatie goed door. Deze houden we in eigen hand. Aangezien dit soms nogal nauw komt, willen we niet voor verassingen komen te staan. Voor beide partijen beter!

Naast vergadertafels en ander maatwerk leveren we ook bijpassende stoelen en hebben we bijvoorbeeld een serie lampen die heel goed samengaat met onze tafels.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden wat betreft afmetingen, houtsoorten, onderstellen etc.

Lange eikenhouten vergadertafel
Eiken vergadertafel
Ronde eiken tafel van 6 cm dik
Ronde eiken tafel

Voor bedrijf of projectinrichter

We werken regelmatig samen met projectinrichters of interieurarchitecten. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Bel of mail voor een afspraak. Dan nodigen we graag uit in onze showroom in Tilburg, om een indruk te krijgen van ons assortiment en de mogelijkheden.

Boomstam vergadertafel van tropisch hardhout
Hardhout vergadertafel
Ovale eiken tafel met wit gelakte rand
Ovale eiken tafel met wit onderstel

Horecatafel op maat gemaakt
Horecatafel uit 2 delen