Tafels

Picknicktafels

Deze picknicktafel kan tegen een stootje. Verkrijgbaar in afmetingen van 2 tot 12 meter! De Douglas balken worden bij elkaar gehouden door een stevige stalen constructie. Het staal kunnen we poedercoaten in verschillende kleuren. Bedenk wel goed waar we picknicktafel mogen plaatsen, want hij is loeizwaar… Verplaatsen mag je een paar man voor optrommelen.

Het hout zal op den duur gaan verweren. Met het aanbrengen van een olie ga je dit proces tegen. Maar t leuke aan hout is, als je even de tijd pakt de tafel een opknapbeurt te geven, staat ie er weer een hele zomer fraai bij!

Picknicktafel tuintafel van 4 meter douglas hout
Picknicktafel 4 meter
Buitentafel Picknicktafel van 4 meter
Picknicktafel L 4 meter

De perfecte buitentafel!

Op zoek naar een mooie, robuuste tuintafel die niet na 2 zomers in elkaar stort!? Dan is de Picknicktafel van Oak&Steel een goede kandidaat. Door de gebruikte materialen en z’n constructie staat deze buitentafel garant voor een hele hoop ‘picknicks’.

Ook verkrijgbaar zonder de banken, zoals op de 2de foto.

Picknicktafel van 5 meter
Picknicktafel 5 meter
Picknicktafel zonder banken
Picknicktafel zonder banken
Buitentafel Picknick
Picknicktafel 5 meter

Picknicktafels voor terras of park!

Ook voor de zakelijke klant is deze tafel in trek. Hij doet het goed in parken en op terrassen. Mede omdat ie heel veel kan hebben, maar vooral omdat ie er gewoon vet uitziet!

Buitentafel picknicktafel van 5 meter
Picknicktafel XL 5 meter