Tafels

Noten eettafels

Notenhout heeft een hele warme en chique uitstraling. Het is donker van kleur en heeft een hele mooie vlammende nerf. Het notenhout is veelal afkomstig uit de Verenigde Staten en is al heel lang een graag geziene houtsoort in de interieurbranche.

De noten tafels hebben we in drie vormen: rechthoekig, ovaal en rond. De noten eettafels zijn 4 cm dik en gaan tot een lengte van 3 meter.

Noten eettafel
Noten tafelblad
Noten tafel
Notenhouten eettafel

Afwerking noten tafels

De noten tafels worden afwerkt met een olie. Nadat de noesten en openingen zorgvuldig gevuld zijn met een speciale hars. Deze olie zorgt ervoor dat de tafel goed beschermd is tegen vlekken en kringen. De olie zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Voor het onderhoud van je noten tafel hebben wij de juiste onderhoudsproducten in huis.

Noten tafel afgewerkt met olie
Noten eettafel
Industriële tafel van notenhout met een V - poot onderstel
Notenhouten tafel

Onderstellen noten tafels

Een tafel van notenhout heeft een mooi subtiel onderstel nodig. Onze stalen onderstellen zijn verkrijgbaar in gepoedercoat wit of zwart en in een onbehandelde look. De variatie in onderstellen bij Oak & Steel is enorm.

Noten tafel afgewerkt met olie
Noten eettafel

Liever een lichte kleur hout?

Kijk dan bij ons aanbod eiken tafels? Eiken is een heel stuk lichter van kleur. Maar is ook op kleur te brengen met een olie.

Aanbod eiken tafels