Tafels

Industriële eettafel

De industriële tafels van Oak & Steel zijn gemaakt van rauw hout, met een rauw verleden. Twee van de drie houtsoorten hebben bijvoorbeeld een jarenlange carrière in de Spoorweg industrie achter de rug. En vinden het prima om als tafelblad hun pensioen uit te zitten. Zowel Bielzen, Wagonhout als Oud Eiken is goed doorleefd en heeft een zeer stoere uitstraling.

Echt industrieel!

Bij Oak&Steel verstaan we onder industrieel ook daadwerkelijk Industrieel! En niet simpelweg een houten blad met staal eronder. Ook heel mooi, daar niet van! Maar bij Oak&Steel zijn de Industriële tafels gemaakt van eikenhout met een verhaal en een verleden. Wat ook terug te zien is in het gebruikte hout. Allemaal een stuk robuuster en ruiger.

Omdat veel van dit hout zo kenmerkend is. Verkopen we deze industriële tafels voornamelijk uit voorraad. Dit hout moet je gezien hebben van dichtbij. We hebben ruim aanbod in de showroom staan. Bij deze bladen geldt uiteraard wel dat we ze op maat kunnen maken. En te combineren zijn met alle onderstellen en afwerkingen!

Industriële tafel van eiken wagonplanken
Industriële eettafel

Industriële tafels van Oud Hout

  • Echt industrieel! Hout met een industrieel verleden
  • Voor wie net een tandje ruiger wil!
  • Eiken Spoorbielzen/Oud Eiken/Eiken Wagondelen
  • Altijd bladen op voorraad
  • Stel zelf je industriële tafel samen. Kies je blad, je onderstel en de afwerking.