Tafels Nieuw

Industriële eettafel eiken wagondelen

Eiken wagonplanken vormen samen met een stalen onderstel je ultieme industriële eettafel. De wagondelen hebben een verleden en zijn afkomstig uit oude, voornamelijk, Franse goederentreinen. De planken worden schoongemaakt en aan 4 kanten geschaafd. De originele boorgaten en zwarte diepe zwarte lijnen geven het wagonblad een ruwe uitstraling.

De wagonplanken zijn 4 cm en de bladen leveren we tot een lengte van 250 cm.

Wagondelen eettafel

De onder en bovenkant van het eiken wagonblad worden netjes opgeschuurd. Alle oneffenheden worden aangepakt. En uiteindelijk gaat er een matte lak of olie op.

Met de matte lak behoudt het hout z’n originele kleur. En met behulp van olie is het blad op een kleur te brengen. Olie vergt daarentegen wel meer onderhoud.

Wagondelen eetkamertafel 6cm
Wagondelen eetkamertafel 6cm
Wagondelen eetkamertafel 6cm
Wagondelen eetkamertafel 6cm
Wagonhout
Wagonhout

Onderstellen Industriële eettafel wagondelen

We verkopen de wagondelen eettafels met veel verschillende typen onderstellen. Deze onderstellen worden transparant gelakt of gepoedercoat in het zwart of wit. Zowel lakken als poedercoaten biedt volop bescherming van invloeden van buitenaf.

Kies je onderstel en afwerking. Samen bepalen we de ruimte tussen de poten.

Wagondelen 6cm
Wagondelen 6cm

Kijk ook eens bij spoorbielzen!

Zonder spoorbielzen geen treinen! Van bielzen maken we ook industriële tafels. Benieuwd hoe deze eruit zien? Neem een kijkje

Industriële eettafel van eiken spoorbielzen