Blog

Overname | Oak&Steel

Oak & Steel is recent overgenomen. Nieuwe eigenaren, maar nog steeds wel dezelfde visie! Maatwerk meubelen met top kwaliteit!

Reden van de overname was voornamelijk vanwege de goede online vindbaarheid van de website, en de uitstekende contacten en bijbehorende kwaliteiten van verschillende hout en staal leveranciers. Het is namelijk lastig om goede en betrouwbare leveranciers te vinden voor de verschillende houtsoorten, en dat heeft Oak & Steel de afgelopen 6 jaar uitstekend opgebouwd.

Het bedrijf dat Oak&Steel overgenomen heeft, is zelf al bijna 10 jaar actief in de maatwerk meubelen branche. Zij zijn door die ervaring dus al behoorlijk vertrouwd in de wereld van de maatwerk meubelen, en het was voor hen een mooie kans om Oak & Steel over te nemen om zo weer als bedrijf te kunnen groeien.
Zij hadden al een showroom in Deventer en hebben ervoor gekozen om de Oak & Steel showroom locatie in Tilburg niet aan te houden. Dit voornamelijk omdat showroom bezoekjes behoorlijk zijn afgenomen door het corona virus, en ze de kosten zo laag mogelijk willen houden zodat ze de tafels voor een aantrekkelijke prijs aan kunnen bieden.

In de showroom in Deventer hebben we momenteel verschillende eiken tafels staan, en we zijn in overleg met de leveranciers van Suar, noten en wagonplanken om in deze houtsoorten ook showroom tafels in Deventer te krijgen. Eiken houten tafels zijn dus momenteel direct leverbaar en te bezichtigen, en de andere houtsoorten volgen hopelijk binnenkort!
Alle leveranciers van Oak & Steel blijven na de overname gewoon leveren, dus we willen het complete assortiment aan blijven bieden en her en der zelfs uitbreiden. Dat betekent dus ook dat we op dezelfde hand verder zullen gaan, zodat we nog veel klanten blij kunnen maken met hun maatwerk droomtafel! Want het concept van Oak&Steel heeft zich de afgelopen 6 jaar wel bewezen!